A konferencia elsőként Magyarországon a hazai alternatív vitarendezés teljes spektrumát felölelve mutatta be a felhasználók számára elérhető módszereket és eljárásokat.

Az alternatív vitarendezéssel foglalkozó szinte valamennyi szervezet, a bírósági és a bíróságon kívüli közvetítők, békéltetők, elsőként valamennyi választottbíróság és a regisztrációs döntnök képviselték magukat a rendezvényen abból a célból, hogy egymás céljait, feladatát, működését és tevékenységük eredményeit megismerhessék, egymással kapcsolatot kialakíthassanak.

A konferencia célja maradéktalanul megvalósult meglátásunk szerint. A látszólag különböző metódus alapján működő szervezetek a jövőbeni együttműködéseknek talaját kezdték elegyengetni. Tapasztalataik megosztásában érdekelté és motiválttá váltak.

Két rendkívül izgalmas előadásokkal teli nap után hálás köszönettel jöttünk el a rendezvényről. Felbecsülhetetlen kapcsolatokat sikerült szereznünk, értékes beszélgetéseket megkezdenünk annak érdekében, hogy az irodánk által képviselt gazdasági mediációs eljárási gyakorlatot az IP (szellemi tulajdon) jog területén kívülre is el tudjuk vinni.

Őszintén büszkék vagyunk arra, hogy a négy eljárás mellett a mi eljárásunkat ötödikként mutathattuk be a perek világában a résztvevőknek. (2016. december 1.)

Az alábbi linkre kattintva a poszter teljes tartalmát elérheti. ​​

A konferenciáról pedig bővebben itt olvashat: