• ​cég (változás) bejegyzési eljárások
  • egyesüléssel, ki/szétválással, beolvadással kapcsolatos ügyletek
  • tulajdonosok (szindikátusi) megállapodásának, szervezeti-működési és egyéb szabályzatainak szerkesztése
  • átvilágítás, vállaltfelvásárlás

Vállalati kérdésekben szakjogász kollégáink nyújtanak tanácsot ügyfeleinknek, látják el jogi képviseletüket peres, nem peres és peren kívüli eljárások során.

Annak érdekében, hogy komplex üzleti ügyekben a lehető legeredményesebb és a legkiszámíthatóbb megoldásokat biztosítsuk irodánk egy megbízásán belül különböző gazdasági, pénzügyi szakértőkkel, tanácsadókkal, gazdasági mediátorokkal dolgozik együtt, szükség szerint több nyelvű tárgyalásokat, prezentációkat is biztosít ügyfeleinknek. Együttműködő partnerünk a Magyar Könyvvizsgálói Kamara több könyvvizsgálója. Számviteli és könyvelési kérdésekben a Partner Fusion-nal dogozunk együtt, több adószakértő külsős partnerünk és segítségére lehet. Határon átnyúló adózási kérdésekben, nemzetközi cégalapítási ügyekben a CRYSTAL WORLDWIDE-dal alakítottunk ki együttműködést. ​

Vagyonkezelési szolgáltatások nyújtásával, bizalmi vagyonkezeléssel kapcsolatos feladatok ellátásával több együttműködő partnerünk is rendelkezésére állhat. Reorganizációs projektek, fizetésképtelen helyzetben lévő vállalkozások számára komplett pénzügyi, gazdasági, szakjogi tanácsadást tudunk biztosítani partner szervezeteink bevonásával. Teljesítmény értékelési és szervezetfejlesztési kérdésekben a Reorganizáció Vagyonkezelő és Tanácsadót vonjuk be.